06-51608536 info@tonbouman.nl

TUINONTWERP

Is uw tuin toe aan vernieuwing? Moeten de oude perken eruit en wilt u iets anders? Ons hoveniersbedrijf heeft alle kennis in huis om een mooie tuin voor u te ontwerpen. We bekijken hoe we het stuk grond zo goed mogelijk kunnen benutten en nemen uw wensen mee in het ontwerpproces.

Nauwe samenwerking

Bij het ontwerpproces staan uw persoonlijke ideeën en wensen voorop. U wilt zich immers thuis voelen in uw tuin en bijvoorbeeld kunnen borrelen en barbecueën wanneer het lekker weer is. Daarom werken we vanaf de beginfase in het ontwerpproces nauw met u samen. We kijken welke stijl en sfeer u wilt creëren, de kosten, het onderhoud en de grondconditie.

Sfeertekeningen

Met overzichtelijke sfeertekeningen geven we vervolgens een impressie van het eerste ontwerp. Hierbij selecteren we geschikte plant- en boomsoorten waarmee we u een mooie tuin garanderen: elk seizoen van het jaar.

Eerst 100% tevreden

Is het ontwerp nog niet helemaal hoe u het voor ogen heeft? Eventuele aanpassingen vanaf uw kant kunnen uiteraard worden aangegeven. Wij gaan pas aan de slag met de aanleg als u helemaal tevreden bent met het ontwerp. We doen er alles aan om voor u een speciale en unieke tuin te realiseren.