06-51608536 info@tonbouman.nl

TUINONDERHOUD

Onkruid wieden, grasmaaien, de bomen en struiken snoeien, het wegwerken van mos op de tegels: het zijn klusjes waar u liever niet te veel tijd aan kwijt bent. Laat daarom tuinonderhoud in de regio Eindhoven over aan de specialisten van Hoveniersbedrijf Ton Bouman. We zorgen ervoor dat uw tuin er weer spic en span uitziet.

Aandacht en kennis

Tuinonderhoud vergt aandacht en kennis van planten. Wanneer moet u bijvoorbeeld snoeien? Is dat ieder jaar of eens in de twee jaar en is dat verschillend per plant of boom? Laat dit over aan ons hoveniersbedrijf uit Nuenen. Wij voeren onder andere rooiwerkzaamheden en boomonderhoud uit. De mate van onderhoud bepaalt u zelf. Hiervoor hebben we aantrekkelijke aanbiedingen. U kunt kiezen voor eenmalig tuinonderhoud of een onderhoudsabonnement afsluiten.

Professioneel materiaal

Wij beschikken over al het benodigde materiaal om uw tuin op te knappen. Bijvoorbeeld wanneer er een houtversnipperaar nodig is. Wij voeren eventueel ook groen restafval af.

Ecologisch

Ondanks dat we in het bezit zijn van een spuitlicentie proberen we het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen tot een minimum te beperken. Met biologische middelen zoals aaltjes tegen larven in het gazon en houtsnippers tegen eenjarige onkruiden in de borders zijn goede resultaten te behalen. Door gebruik van organische meststoffen verhogen we het humus gehalte en bodemleven waardoor kunstmeststoffen overbodig worden en het water geven tot een minimum kan worden beperkt.