06-51608536 info@tonbouman.nl

TUINAANLEG

Van nieuwbouwprojecten tot het compleet op de schop nemen van de bestaande tuinindeling: bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben de juiste materialen in huis en zijn daarnaast ook ervaren in het aanleggen van (sier)bestrating en vijvers. Voor tuinaanleg leveren we dus het totaalpakket.

Kleine en grote projecten

Onze projecten van de afgelopen jaren variëren van kleine aanpassingen – met bijvoorbeeld slechts de wisseling van planten in de bestaande perken – tot grootschalige ingrijpende veranderingen waarmee de tuin een totaal ander uiterlijk krijgt.

Op maat

Bij het aanleggen van de tuin kijken we goed naar de conditie van de bodemgrond en de plantsoorten die daarbij passen. Het moet passen in de stijl die u voor ogen heeft en goed kunnen groeien en leven in de grond van uw tuin.

(Sier)bestrating

Bestrating vormt vaak een belangrijk deel van de tuinaanleg. Wij zijn bekwaam in het leggen van terrassen, paden en kunnen met mooie kleine stenen bijzondere patronen en effecten creëren.

Vijver in de tuin

Ook wanneer u bijvoorbeeld een vijver wilt, bent u bij ons aan het goede adres. Naast de volledige aanleg geven we ook deskundig advies over welke vissoorten en waterplanten geschikt zijn en hoe algenvorming voorkomen kan worden.